Mini Jubah Cotton

Mini Jubah kain cotton yang sejuk dan nyaman dipakai dalam semua jenis cuaca pun.  Saiz untuk semua jangan risau ya.  wassap jer 0192883235 Kak Hajjah sedia membantu

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Category:

Description

Ramai yang bertanya kepada kami mengenai mini jubah cotton. Kami memang dah biasa dengan produk mini jubah cotton tshirt nie.

Tapi ada jugak yang minta mini jubah kain cotton benang tu.  Jadi kita kasi variety sikit pilihan jadi kami masukkan pula produk mini jubah cotton jepun yang latest.

Dan juga mini jubah cotton dari Indonesia. Material dua-duanya cotton memang best akak rekomen sangat kat you all. Warna ada hitam dan putih ya.

Mini Jubah cotton jepun kami buat saiz Malaysia jadi anda buleh beli mengikut saiz yang biasa anda pakai ya.  Kami ada saiz s hingga 3xl tu.

 

Labuh hingga ke lutut, dihiasa renda dihujung lengan dan hujung blouse yer.  Kocek kat sebelah tepi bawah kiri dan kanan tidak berzip ya. Konsep open kocek jer.

Mni jubah ni datang sepasang dengan seluarnya. Seluar ada kocek dan ada pinggang getah. Design seluar carat cut ataupun baggy.

Baju ada zip depan senang nak buka ambik duit letak dalam inner kocek kat dalam.

Tapi kami nak advise mini jubah ni tak ada lining jadi kenalah pakai inner ya kawan-kawan.

Harga sepasang cuma RM170.00 ada free pos.

 

Mini Jubah Cotton Paris

Mini Jubah Cotton Paris

Design ni nampak santai dan kasual kan. Boleh bawa kemana-mana majlis kalau request mini jubah putih.

Mini Jubah ni originally dari Indonesia, kita tertarik dengan designnya yang santai tu. Sepasang dengan seluar juga pinggang ada getahnya.

Tangan mini jubah ini ada cuff dan berbutang. Hiasan baju mini jubah dijahit pleated.

Mini Jubah ini labuh hingga ke lutut dan seluarnya pula jenis slim cut ya.

Fabrik jenis kapas yang serap peluh dan selesa dipakai.

Saiz sampai s – 3xl, kita advise ambil 1 size bigger dari saiz biasa pakai sebab cutting tu kecik sikit.

Harga sepasang mini jubah RM170.00 jugak dengan free pos.

 

Additional information

SIZE

S, M, L, XL, 2XL, 3Xl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini Jubah Cotton”

Your email address will not be published. Required fields are marked *