Products Page

Telekung Cotton

Lastly product terkini kami telekung cotton sulam samada sulam penuh atau sulam bunga kuntum kecil. Telekung dari fabrik cotton yang dilapik dibahagian dalam untuk mengelakkan jarak.

Lapik dalam ada saiz biasa – 6 inci dari dagu ataupun saiz Labuh – 16 inci dari dagu harga ada sikit berbeza ya.Kain telekung pula boleh pilih dari jenis kain putih ataupun printed sebab ada yang tersuka putih sebab nampak jarang. Labuh telekung cotton 30 inci dari depan dan 50 inci dari belakang.

telekung bunga gold

telekung bunga gold

 

Telekung kami ada muka saiz s, m, l, xl

Product Options
Combination of product variants is not available
Quantity
Product in stock

Price: MYR100.00

Loading Updating cart…

Tudung Labuh XL drift

Tudung labuh XL drift restok for coming Raya and Umrah Hajj walaupun sekarang kita masih demam dengan shawl labuh, shawl butterfly dan instant shawl. Tudung soft awning dan lapik dagu masih ada peminat setianya. Tudung Labuh Drift boleh digayakan seperti tudung syiria juga, solat friendly sebab boleh menggantikan telekung dan bertindak sebagai mini telekung.

Lapik Dagu dan Kekek Dagu yang fit muka pemakainya menjadi daya penarik kepada peminat tudung drift ini.

  1. Kelebihan tudung drft soft awning ini ia mudah dijaga dan dicuci tidak mudah patah.
  2. Tudung xl kita lebih labuh dari xl yang berada dipasaran.
  3. Labuh tudung xl drift 22 inci dari dagu,
  4. warna-warna yang cantik sekali.
  5. RM30.00 sehelai

 

 

 

Quantity
Product not in stock

Price: MYR30.00

Tudung Labuh 2xl – DOP DYE

Tudung labuh dop dye emboss, tudung labuh kali ini mempunyai cetakan corak floral dengan satu warna senada. Kebiasaannya si tudung labuh tidak suka warna dan corak yang meriah. Jadi kali ini dop dye printed emboss memberi sedikit kelainan sekurangnya boleh sesekali bertukar selera dari tudung labuh polos.

  • Tudung labuh 2xl – labuh 27 inci dari dagu, ada piping dikeliling penambah gaya.
  • Tudung ni berlapik dagu dengan soft awnng
  • Ada 12 warna menawan yang sukar nak dipilih sebab semuanya cantik.
  • Corak bunga-bunga memberi seri kepada pemakainya.
  • Cukup labuh untuk digayakan sebagai scallop, kedutkan saja dibahu dan pinkan sahaja,

Tudung labuh ini digunting sedikit bulat bukan jenis cutting V yang muncung depan dan belakang yang banyak dipasaran.

 

 

Quantity
Product in stock

Old Price: MYR59.00

Price: MYR50.00

You save: MYR9.00

Loading Updating cart…
Sale

Sarung Lengan

SARUNG Lengan crinkle, lebih elastik, lembut dan selesa dipakai.  I got idea nie sebab ramai bila baju kurung atau jubah yang tiada kancing, lengan baju pasti melorot sampai kat situ bila angkat tangan. Bila pakai sarung lengan panjang atas siku jadi rimaslah pulak.

So i got the idea bila jual sarung lengan renda but sarung tangan renda nie tak sesuai untuk tangan yang tembam atau berisi agak tersekat jadinya. Tak boleh nak tarik sebab lapisan renda tu tak elastik untuk kain cotton tu stretch.

kami pilih fabrik strecthable yang elastik macam kain stokin, untuk nampak lebih comel finishing tepi tu dijahit crinckle supaya nampak lebih comel.

sarunglengangediks3

sarung lengan flower hitam dan brown

sarunglengangediks1

sarung lengan coklat, coklat gelap dan sarung lengan merah

Sepasang RM6.00 SAHAJA. Minimum Order Quantity in 5 pcs.  Postage rm6 untuk semenanjung dan RM9 untuk Sabah dan Sarawaksarunglengangediks4

sarung lengan kelabu

sarung lengan kelabu

sarunglengangediks2

sarung lengan maroon dan kelabu gelap

sarunglengangediks

sarunglengankelabu

sarung lengan kelabu

sarunglenganbrown

sarung lengan brown

sarunglenganhitam

sarung lengan hitam

sarunglenganmerah

sarung lengan merah

Quantity
Product in stock

Price: MYR0.00

Loading Updating cart…