Products Page

Telekung Vietnam

Telekung kami terdiri dari jenis cotton dan jc.

  1. Fabrik tidak panas dan mempunyai lapik untuk mengelakkan nampak rambut dan bentuk leher.
  2. Rekaan muka yang kemas tidak menampakkan rambut dan menutupi dagu.
  3. Fabrik poly vietnam terkenal kerana materialnya yang berat dan sejuk bila dipakai.
  4. Telekung ini disulam dan dijahit dengan kuntuman bungan sulam. Gambar yang tertera sulam bunga warna jingga.
  5. Kain dan telekungnya labuh jika dibandingkan dengan telekung dari Indonesia.

telekung vietnam

telekung vietnam

Quantity
Product in stock

Price: MYR90.00

Loading Updating cart…

Tudung Labuh Haji dan Umrah

tudunglabuhcoklat tudunglabuh2xl tudungkelabugelap tudungkelabu tudunghijau tudungdarkpink tudungcoklatgelap tudungcoklatTudung-tudung labuh soft awning dengan lapik dagu. Tudung labuh kami dari fabrik lycra, lycra embos dan denim. Kelebihan tudung labuh soft awning ia sedang dijaga dan dicuci tidak mudah rosak. Berlapik dagu untuk lebih menutup aurat kerana dagu wanita jugak aurat. Tudung labuh boleh dijadikan mini telekung kerana ia labuh dan sudah cukup syarat untuk bersolat hanya kenakan sarung tangan dan stokin sahaja.

Tudung Labuh kami saiz xl, 2xl dan 3xl. Panjang dari dagu xl – 21 inci, 2xl/ 3xl – 25 inci.

Quantity
Product in stock

Old Price: MYR79.00

Price: MYR70.00

You save: MYR9.00

Loading Updating cart…
Sale

Kasut Tawaf

Kasut tawaf kami membantu jemaah haji berasa sangat selesa dalam pergerakan mereka dalam masjid. Melindungi kaki dari cepat penat dan kulit merekah. Ada tapak anti slip untuk keselamatan dari terjatuh InsyaAllah.

Kasut Tawaf plus size

Ramai customer kita berminat dengan produk ni tetapi saiz kami tidak sesuai untuk saiz kaki yang lebih besar dari saiz 7.  Alhamdulillah kami dah ada produk baru untuk orang bersaiz kasut dari 8 – 10 ya.

Koleksi ini terdiri dari jenis kain poly spandex bukan velvet macam sebelum ini.

Ciri-ciri masih sama:-

Tapak anti slip, alas dalam ada span supaya lebih selesa untuk orang badan besar. Warna seperti dalam gambar

untuk saiz 8 - 10

untuk saiz 8 – 10 – fabrik poly spandex

Kasut Tawaf Plus Size – RM12.00 SEPASANG

Kasut Tawaf Velvet

kasut tawaf4

Fabrik dari kain velvet dan ada lapisan sponge kat dalam sangat selesa dan lembut. Sesuai sehingga saiz 7 sahaja.

Warna dalam stok hitam, biru gelap, velvet, coklat, maroon dan hijau gelap.

Menarik RM18.00 sahaja sepasang.

Kasut ini sangat lah selesa untuk orang gemuk macam saya..Saiz boleh fit hingga saiz 7 sahaja.

 

Quantity
Product in stock

Price: MYR18.00

Loading Updating cart…

Mini Jubah

Mini jubah, sangat ringkas dan menepati spesifikasi pakaian jemaah haji wanita. Terdiri dari blouse labuh dan seluar panjang bergetah. Boleh dibeli berasingan mengikut harga setiap barang.

  • Blouse labuh kami ada warna putih, hitam dan biru tua.
  • Seluar panjang kami ada warna hitam dan putih.

 

Quantity
Product in stock

Price: MYR80.00

Loading Updating cart…

Stokin Solat

STOKIN SOLAT LYCRA POLYESTER

Stokin kami dari yang direka khas untuk solat, sangat sesuai untuk solat sebab ia tidak menampakkan tumit jemaah wanita.

Stokin biasa lebih nipis adakalanya nampak warna kulit dan solat tidak sah sebab nampak aurat.

Stokin Solat kami dari fabrik campuran polyester dan lycra

  • Stokin Solat Lycra – Hitam = RM10.00
  • Stokin Solat Lycra – Skin Colour = RM10.00

stokin solat hitam

stokin solat hitam

 

 

 

 

 

 

STOKIN SOLAT COTTON

Untuk menvariasikan lagi produk stokin solat kami, maka kami memperkenalkan stokin solat dari fabrik cotton.  Ada customer yang mahukan cotton kerana ia lebih serap peluh dan sejuk.

Terutama untuk customer yang tidak boleh memakai fabrik sintetik.Warna pilihan adalah coklat gelap,kelabu dan skin colour.

Kami jual stokin solat pada harga RM15.00 SAHAJA TIDAK TERMASUK POS.

RM12.00 SEPASANG

RM12.00 SEPASANG

  • RM10.00 SEPASANG

    RM10.00 SEPASANG

    stokin umrah stokinsampleDisamping itu kami turut menjual khas untuk wudhuk – tak perlu ditanggalkan untuk berwuduk

  • Stokin wudhuk anti slip – RM12.00 SEPASANG
  • Stokin Wudhu buka atas – RM10-00 SEPASANG

 

 

Product Options
Combination of product variants is not available
Quantity
Product in stock

Price: from MYR11.00

Loading Updating cart…

Baju Inner

Inner berkocek dibuat dari fabrik cotton serap peluh menjadi pilihan jemaah lelaki dan wanita. Potongannya longgar. Ada pelanggan turut membeli untuk menggantikan inner lyra/jc yang ikut bentuk badan.

Product Options
Combination of product variants is not available
Quantity
Product in stock

Price: MYR20.00

Loading Updating cart…

Seluar haji/hajjah Polycotton

Seluar haji kami jenis fabrik lycra dan cotton, serap peluh dan fleksible. Memudahkan pergerakan dalam melakukan rukun-rukun haji seperti tawaf, saie dan melontar, Dipadankan dengan mini jubah dan tudung labuh anda sudah boleh terus melakukan solat.

Quantity
Product in stock

Old Price: MYR39.00

Price: MYR29.00

You save: MYR10.00

Loading Updating cart…
Sale

Anak Tudung Ninja Berdagu

Anak tudung telekung musleema mostly dari fabrik cotton yang sejuk. Kami menjual anak tudung ninja berdagu, anak tudung magic, anak tudung wool dan anak tudung ninja saiz xl.

 

 

 

Quantity
Product in stock

Price: MYR15.00

Loading Updating cart…

Stongan

Stongan Cincin

Stongan ni singkatan dari stokin tangan. Stongan dengan cincin. Bahan fabrik cotton yang sejuk, koleksi pilihan ramai. Panjang hingga ke siku, mempunyai getah supaya tidak melorot turun. Kelebihan stongan cincin:-

  1. melindungi belakang tapak tangan dari terbuka ketika solat.
  2. ketika tawaf semasa istilam tidak menutupi tapak tangan – tidak boleh berlapik ketika istilam dan sujud
  3. Stongan ini sesuai untuk tangan yang bersaiz kecil kerana getahnya agak kecil sedikit tidak sesuai untuk tangan yang berisi.
  4. RM12.00 sepasang

Stongan Cotton

Selain dari stongan cincin, kami juga mempunyai produk stongan cotton yang sangat selesa dipakai:-

1. Tangan ada cuff link – jadi tidak menampakkan pergelangan tangan.

2.  Panjang hingga ke siku – boleh dipakai dengan blouse 3/4 atau baju korporat.

3. Stongan mempunyai getah longgar dipangkal lengan supaya ia tidak melorot turun

4. RM8.00 sepasang – warna hitam, pink, biru, kelabu, coklat, merah

stongan cotton

stongan cotton

sarungtangan vietnam2 sarung tgn vietnam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarung tangan vietnam

Sarung tangan dari fabrik polyester yang licin,

ada getah dihujung lengan dan di pangkal lengan

kian jenis tak melekap kat tangan.

warna putih, hitam, kelabu, coklat

RM12.00 SEPASANG

 

 

 

Quantity
Product in stock

Price: MYR15.00

Loading Updating cart…

TELEKUNG JC

Pilihan lain anda boleh cuba kain jc memang digemari ramai kerana ianya ringan walaupun nampak tebal dan sesuai dipakai dalam cuaca panas. Even menjadi kegemaran untuk dibawa menunaikan umrah dan haji.

  1. Jahitan
    • ada dua jenis renda di muka ataupun hanya jahitan swirl sahaja. Kekek dagu lebar yang melekap bila dipakai. Banyak telekung di luar sana jenis kekek kecil dan tidak selesa dipakai.
    • Fabrik jenis elastik tidak menyentap walaupun terpijak kain kalau jenis kain cotton bila tertindih akan rasa tersangkut

     

     

Product Options
Combination of product variants is not available
Quantity
Product in stock

Old Price: MYR80.00

Price: MYR75.00

Loading Updating cart…
Sale
Pages: 1 2Next >Last »