ABOUT US

PROFIL SYARIKAT

Kami adalah sebuah syarikat bumiputera yang berdaftar atas nama DESIGNMUSLEEMA ENTERPRISE no. pendaftaran 002417480-u.  Pengasas  Puan Bariah Ahmad.Telah mula beroperasi secara offline dan online sejak tahun 2010.

tdginstantdoubleloop

Lokasi perniagaan kami adalah di A-4-6, Apartment Kenangasari Jalan 17/56, Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur. Kami beroperasi dari rumah.

Temujanji hanya pada hari

Isnin – Jumaat – dari jam 10.00 am hingga 6.00 pm sahaja.

Sabtu – Ahad – 11.00 am – 4.00 am (to be confirmed)

Urusan secara online – boleh isi “contact form” akan di balas pada hari yang sama.Untuk Whatsapp – boleh terus ker 019-2883235. Atau anda boleh ditemui kami di lokasi booth kami pada setiap hari Sabtu dan Ahad bertempat di lokasi kursus haji pada bulan Januari hingga Jun.

KEPAKARAN KAMI

Telekungmusleema adalah pengedar dan pembekal barangan keperluan haji dan umrah, kami menjadi pilihan bakal jemaah haji kerana produk kami dibuat dari fabrik cotton yang serap peluh dan berkualiti tinggi.

Berbeza dengan produk yang berada diluar sana, produk kami ringkas tetapi sangat praktikal, jahitan yang kemas tetapi ditawarkan dalam pakej harga yang sangat menjimatkan.

RANGKAIAN PRODUK KAMI

Telekungmusleema membekalkan barangan haji dan umrah untuk jemaah lelaki dan wanita seperti:-

One thought on “ABOUT US

  1. list rangkaian product boleh bt warna biru.. linkkn dngn albumterus.. bila org tekan akan terus ke album product one by one 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *